Over ons

Bouwbedrijf Huitema Vallinga B.V. al meer dan 100 jaar de professionele bouwer uit Bolsward. Het bedrijf is gevestigd aan de Hichtumerweg 2 te Bolsward. In 2004 is het bedrijf volledig overgenomen door Domien Vallinga die al in dienst is sinds 1978. Vanaf 2008 hebben wij een naamswijziging doorgevoerd. ''Bouwbedrijf Huitema Vallinga B.V.'' (voorheen Bouwbedrijf Huitema B.V.) Het bedrijf is inmiddels gegroeid naar totaal 18 vakkundige mensen.

 

In 2015 ontstond een nieuwe ontwikkeling binnen het bedrijf. De kans was er om Bouw- en restauratiebedrijf de Jong B.V. te Workum (opgericht door Sjirk de Jong in 1989) over te nemen.

 

Bouw- en restauratiebedrijf de Jong B.V. is gespecialiseerd in restauratie, klassieke nieuwbouw en onderhoud van historische panden. Vanaf 4 januari 2016 is het toegevoegd als dochteronderneming aan Bouwbedrijf Huitema Vallinga B.V. De dochteronderneming gaat verder onder de naam ''Vallinga - de Jong (Restaureren & Bouwen)'' Lees meer op www.vallinga-dejong.nl

 

Alle medewerkers van Bouwbedrijf Huitema Vallinga B.V. en Vallinga - de Jong werken met hart voor de zaak en zetten dan ook al hun kennis en vakmanschap in voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie projecten. Tevens zijn alle medewerkers op de hoogte van de nieuwste technologie. De werkzaamheden worden veelal in teams uitgevoerd, zo vullen wij elkaar aan en dagen elkaar uit voor een uitmuntend resultaat.

 

Vooraf en tijdens het bouwproces zorgen wij voor een goede communicatie, werkvoorbereiding en werken met korte lijnen. Dit zorgt voor een prettig en goede samenwerking. Tevens gaan wij voortvarend te werk en zorgen als gezamenlijk team dat u tevreden bent met het uiteindelijke gewenste resultaat.


Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak: 0515-572516.

 

WIJ BOUWEN UW WENSEN TOT WERKELIJKHEID!