Aanbouw serre Restaurant 't Havenmantsje te Harlingen

In opdracht van Restaurant 't Havenmantsje te Harlingen realiseren wij de nieuwe serre aan het bestaande pand.

 

Een serre van ongeveer 100m2 biedt nog eens ruimte aan 50 zitplaatsen bovenop de ruim 40 zitplaatsen die zich al in het bestaande pand bevinden. Ook komt om de serre een terras die ruimte biedt aan nog meer gasten. De nieuwe keuken wordt deels in het bestaande pand geplaats en deels in de nieuwe serre.

 

De gevlinderde betonvloer vermengd met een andere kleur dan normaal is tevens de zichtbare vloer in het restaurant. De serre aan het pand is vooral opgebouwd uit staal en glas. Door het vele glas komt er veel natuurlijk licht binnen in het restaurant.

 

De serre is ontworpen door Adema Architecten te Dokkum. Wij zijn trots en blij dat wij deze opdracht realiseren.

 

Hieronder vindt u een aantal foto's van het bouwproces/stappenplan/ontwerp (meer foto's volgen). Wilt u meer weten over deze serre, of wilt u ook een serre. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en horen wij graag uw bouwwensen.