Renovatie Kwik-Fit/appartementencomplex te Leeuwarden

Wij hebben de opdracht gekregen om het Kwik-Fit/appartementencomplex te Leeuwarden te renoveren. Het gebouw was toe aan een facelift. Het ontwerp is gemaakt door Wijbenga architecten en adviseurs. Wij zijn de uitdaging aangegaan om dit gebouw weer fris en modern te laten uitstralen.

 

Het gebouw wordt voorzien van een nieuwe buitenschil. Dit houdt in dat het gebouw een nieuw jasje krijgt. Tevens wordt het verduurzaamd, doormiddel van isolaties en onderhoudsarme materialen. Verder geeft dit ook een prettig en betere leefomgeving voor de bewoners.

 

Hieronder vindt u een aantal foto's van het bouwproces/stappenplan. Wilt u meer weten over deze renovatie, of wilt u ook een renovatie aan uw woning/bedrijfspand. Neem dan vrijblijvend contact met ons op en horen wij graag uw bouwwensen.